Roelanda Vranken

Wat ik jou kan bieden

Wie ben ik & wat doe ik

Ik ben Roelanda, re-integratie- en loopbaanexpert. Energiek, positief en gedreven. Ik werk en leef vanuit mijn hart en weet mensen te versterken, te luisteren, in hun kracht te zetten, motiveren en stimuleren op een openhartige en oprechte manier. Zodat ze inzicht krijgen in hun mogelijkheden op het gebied van hun loopbaan, opleidingen en hun werkwaardes.

Mijn loopbaan

Opleiding & Loopbaan

De eerste 15 jaar van mijn loopbaan werkte ik bij een uitzendbureau, waar ik met veel plezier bedrijven en werkzoekenden bij elkaar bracht. Toen de afdeling waarvoor ik werkte werd opgeheven, deed dat veel met mij. Het maakte me strijdbaar. Het gevoel dat de trein door iemand anders in gang was gezet, maar ik zelf zou bepalen op welk station ik uitstapte, gaf me kracht. Ik ging op onderzoek uit: wie ben ik, wat wil ik en waar word ik blij van? Zo kwam ik uit bij het werken als re-integratiecoach en adviseur voor verzuim. Daarnaast investeerde ik sinds 1998 in het volgen van verschillende opleidingen en trainingen. Ik verdiepte en verbreedde mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, Wet Verbetering Poortwachter, gesprekstechnieken en verzuim.

In 2021 voelde ik dat ik toe was aan een verandering, een nieuw avontuur. Ik wil mensen versterken en helpen in hun zoektocht naar een andere baan, vanuit mijn eigen ervaring, kennis en kunde. Bijdragen aan een nieuw hoofdstuk. Zo ontstond mijn ‘Versterkt Werken’.


Mijn werkwijze

Wat kun je van mij verwachten?

Door mijn werkervaring als re-integratiecoach, loopbaanexpert en recruiter heb ik een groot netwerk in de zakelijke dienstverlening, zorg en welzijn en MKB in Limburg. Ik ken het gevoel om eigen regie te nemen in je loopbaan. Ik heb ervaren hoeveel energie, onrust en stress dat met zich meebrengt. Ik weet hoe lastig het is om keuzes te maken en te beslissen wat bij je past. De coaching zal afgestemd worden op jouw behoefte.