Over outplacement

Soms moeten werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Hoe vervelend dat ook kan zijn, vaak biedt een outplacementtraject ook nieuwe kansen. Versterkt Werken helpt die kansen verzilveren, door mensen te coachen richting zelfredzaamheid, waarna ze zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen begeven. Dus: loopt binnenkort het contract van uw werknemer af en u wilt het transitiebudget inzetten voor begeleiding naar ander werk? Of bent u met uw werknemer in gesprek over een vaststellingsovereenkomst? Maak gebruik van mijn expertise. 

Ik koppel mijn ruime ervaring met werk-naar-werk trajecten en outplacement aan een grote kennis van de arbeidsmarkt en dito netwerk. Samen stellen we realistische doelen. Kandidaten leren de juiste manier om de arbeidsmarkt te ‘veroveren’. Daarbij neem ik de tijd voor het verwerken van het verlies van de baan en heroriëntatie op de loopbaan. 

Met een goed, persoonlijk plan gaat de outplacement-kandidaat de arbeidsmarkt op voor passend werk. Ieder traject is maatwerk.

Zowel werkgevers als werknemers kunnen geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact opInteresse? Neem vrijblijvend contact op