De diensten van Versterkt Werken

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende diensten die ik aanbied


Loopbaancoaching

In deze voortdurend veranderende wereld is het goed af en toe na te denken over de toekomst van je werk. Wat wil jij? Welke baan past bij jou? Waar liggen je talenten en kwaliteiten? Hoe zorg je dat je bijblijft? Hoe vind je die leuke baan die bij je past? Allemaal vragen die aan de orde komen bij loopbaancoaching.


Lees meer  

Re-integratie 1e spoor

Re-integratie 1e spoor is het begeleiden van een werknemer bij het hervatten van eigen of ander werk bij de huidige werkgever. Eerst wordt bekeken of de werknemer bij ziekte kan terugkeren in de eigen functie.


Lees meer  

Re-integratie 2e spoor

Als u een werknemer bent of heeft die minstens een jaar ziekgemeld is, komt een ‘re-integratie 2e spoor’ in beeld. De Wet Verbetering Poortwachter verplicht beide partijen om hieraan mee te werken. Ieder traject is maatwerk, omdat iedere situatie anders is.


Lees meer  

Outplacement

Soms moeten werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Hoe vervelend dat ook kan zijn, vaak biedt een outplacementtraject ook nieuwe kansen. Versterkt Werken helpt die kansen verzilveren, door mensen te coachen richting zelfredzaamheid, waarna ze zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen begeven.


Lees meer  
Ervaringen