Hieronder vind je meer informatie over de verschillende  diensten die Versterkt Werken aanbiedt


Loopbaancoaching

Wanneer investeerde jij voor het laatst in jezelf en je loopbaan?

In deze voortdurend veranderende wereld is het goed af en toe na te denken over de toekomst van je werk. Wat wil jij? Welke baan past bij jou? Waar liggen je talenten en kwaliteiten? Hoe zorg je dat je bijblijft? Hoe vind je die leuke baan die bij je past? Allemaal vragen die aan de orde komen bij loopbaancoaching. Loopbaancoaching helpt je om helder te krijgen wat jij wilt én welke stappen je moet ondernemen om daar te komen. Je ontdekt wat je sterke punten zijn en wat jouw positie is op de huidige arbeidsmarkt. Na afloop van een loopbaanadviestraject weet je waar je goed in bent en wat jij voor een werkgever kan betekenen. Dit vraagt soms om actie, maar soms ook niet. Wanneer er hulp nodig is bij het gebruik van internet op zoek naar een nieuwe uitdaging, of het schrijven van een goede sollicitatiebrief, kan dat ook binnen het coachingstraject. Voorafgaand aan een loopbaantraject vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Vervolgens wordt er een persoonlijk en individueel traject opgesteld, afhankelijk van wensen en budget. Veelal duurt een loopbaantraject drie tot vijf maanden. Versterkt Werken geeft heldere adviezen, die een goede basis en houvast bieden voor de verdere carrière


Re-integratie 1e spoor

Re-integratie 1e spoor is het begeleiden van een werknemer bij het hervatten van eigen of ander werk bij de huidige werkgever. Eerst wordt bekeken of de werknemer bij ziekte kan terugkeren in de eigen functie.

lees verder


Re-integratie 2e spoor

Als u een werknemer bent of heeft die minstens een jaar ziekgemeld is, komt een ‘re-integratie 2e spoor’ in beeld. De Wet Verbetering Poortwachter verplicht beide partijen om hieraan mee te werken. Ieder traject is maatwerk, omdat iedere situatie anders is.

lees verder


Outplacement

Soms moeten werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Hoe vervelend dat ook kan zijn, vaak biedt een outplacementtraject ook nieuwe kansen. Versterkt Werken helpt die kansen verzilveren, door mensen te coachen richting zelfredzaamheid, waarna ze zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen begeven.

lees verder


Contact

Indien u interesse heeft voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.Neem contact op